Disperare! Jon Snow va fi ucis și în House of the Dragon, ca să crească audiența

Audiențele precare ale serialului House of the Dragon i-au făcut pe șefii de la HBO să le ceară scenariștilor măsuri drastice. Și, după multe ședințe și discuții aprinse, aceștia au venit cu o idee despre care spun că ar putea revigora audiențele: să apară și Jon Snow câteva episoade în serial, după care să fie ucis.

Ba, mai mult, Jon Snow ar urma să fie ucis de pitic, de Tyrion, care va apărea și el un episod. Încă nu s-a decis cum va fi ucis Jon Snow, dar cel mai probabil va fi răpus de Tyrion cu un arc, în timp se stă pe budă. Scenaristul care a avut ideea asta a fost îndelung aplaudat, semn că e ideea cu cele mai mari șanse să se regăsească în serial.

Scenariștii au și un plan B, în caz că uciderea lui Jon Snow nu va ajuta audiențele serialului. Se știe deocamdată doar ideea de bază, că iarna se apropie, dar și că vor apărea un fel de creaturi zombie în serial. Inclusiv un zombie dragon, dar mai multe detalii scenariști n-au vrut să ofere, spunând că ideile sunt proaspete și încă mai lucrează la ele.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
28 septembrie 2022 18:05
Citește mai mult despre: HBO jon snow

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult