Disperare printre bărbaţi! Femeile au decis să-şi aleagă pantofii în două tururi

Se anunță zile negre pentru majoritatea bărbaților. Femeilor au decis ca de acum încolo să-și alege pantofii și hainele în două tururi de shopping, ceea ce practic va dubla timpul de pătimire al bărbaților care vor avea ghinionul să fie târâți în mall-uri.

”Nu de multe ori m-am trezit că nu sunt mulțumită cu pantofii pe care i-am cumpărat”, spune o femeie. ”Așa că, de acum încolo, o să fac un prim tur de shopping, în care să scad numărul pantofilor pe care îi probez de la 800 la 10, urmând ca decizia finală să o iau abia după al doilea tur al shoppingului. Sunt sigur că așa voi lua o decizie mult mai bună decât acum, în varianta cu un singur tur.”

Și asta cu ales pantofi în două tururi este doar începutul dezastrului pentru bărbați. Asta pentru că tot mai multe femei insistă să fie organizate și cumpărături anticipate de Crăciun. ”E de-a dreptul scandalos!”, s-a plâns reputatul bărbat Decebal Popescu. ”Dacă se aprobă și asta și mă trezesc că trebuie să cumpărăm de pe-acum toate cadourile și prostiile de Crăciun și Revelion, intru în faliment.”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
3 decembrie 2019 18:03
Citește mai mult despre: femei

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult