Disperare! Un bărbat n-a mai făcut sex de atâta timp că i-a luat nevestei cadou de Dragobete

Precedent periculos în Capitală. Un bărbat disperat, ajuns la capătul răbdării sexuale, i-a cumpărat soției un cadou de Dragobete, în speranța deșartă că asta îl va ajuta să-și ude crocodilul. Deși prietenii l-au prevenit că gestul său pune în pericol toate eforturile celorlalți bărbați de ignorare a Dragobetelui, acesta a refuzat să le urmeze sfaturile, ca și cum el ar fi mai bun decât alții. Ca și cum n-ar putea să continue să-i dea în cap lui Mutu, cum facem toți!

”Individul a fost văzut la o tarabă, prefăcându-se că se uită la mărțișoare. Apoi a intrat într-un magazin și a ieșit cu un cadou împachetat frumos în hârtie colorată! Asta denotă premeditarea faptei! Acest individ plănuia de ceva timp să cumpere cadoul, deși cunoaște riscurile. Dacă mâine-poimâine și femeile noastre vor avea pretenția tâmpită să le luăm cadouri de Dragobete? Evident că nu le-am lua, dar ar avea alt pretext să ne agaseze verbal câteva zile cu gura aia agresivă!”, descrie Decebal Popescu pericolul.

Mai mult, se pare că acest imprudent ar fi cumpărat i flori de la o florărie, pe care i le-a oferit soției. Din fericire, soția a considerat că florile sunt urâte, și cadoul meschin, așa că i-a spus că nu mai pupă tufănică două luni, să se învețe minte să nu se mai zgârcească la cadourile pe care i le ia.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
24 februarie 2016 08:02
Citește mai mult despre: cadou Dragobete

Alte articole

Vezi mai mult