Revenită la ProTv după vreo patru-cinci eșecuri, emisiunea Master Chef se confruntă, în continuare, cu probleme de audiență. Întrucât nici cascadoria cu filmatul concurenților la dușuri nu a avut mare succes, aparent publicul nefiind interesat dacă bucătarul care face tocana are o viață interioară bogată, producătorii emisiunii trec la măsuri disperate.

mici_autentici_obor.jpg

Bucătarul care învârte micii de la Obor, un om care a hrănit, totuși, milioane de oameni, ar putea intra în juriul emisiunii, asta doar dacă acceptă oferta venită din partea ProTV. Acesta ar fi în dubii, că nu are nevoie de reclamă la televizor pentru produsele sale. „În plus, nu cred că sous-chef-ul meu, adică Gicuță, care curtăță cartofii și amestecă muștarul, că asta face un sous-chef de obicei, deci nu cred că e pregătit să preia responsabilitățile grătarului cât timp eu sunt la filmări să gust mâncare de la toți netalentații”, a epxplicat șeful la micii de la Obor.

În condițiile în care, totuși, acesta acceptă provocarea, rămâne problema cu care dintre cei jurați va fi dat afară, că toți merită. Joseph Hamas ar putea fi o variantă, că e genul de om care spune în interviuri, că legumele sunt mai importante în mâncare decât mâncarea reală, tipul de la Cassa Loco, care se dă somelier în 2019 sau cel de-al treilea jurat, oricine ar fi acela.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Saturday, 28.09.2019 10:48 Monden

National Cinematografic