Disperat să nu se ducă la şedinţa cu părinţii, un bucureștean a sunat că e o bombă în şcoală

Ceea ce probabil visează orice copil normal, să sune și să anunțe că există o bombă în școala lui, a reușit să facă aseară un bucureștean de 36 de ani. Trimis de soție să se ducă la ședința cu părinții, acesta a sunat la 112 și a anunțat existența unei bombe în școală, ca să scape de chin. Și a funcționat: ședința cu părinții a fost anulată.

”Da, este adevărat, aseară s-a primit un apel telefonic care anunța prezența unei bombe la o școală generală din Drumul Taberei”, a confirmat o sursă din poliție. ”S-a evacuat de urgență școala și au fost inspectate toate sălile de clasă, dar nu s-a găsit nici o bombă. Echipele de intervenție au găsit doar un bilețel cu mesajul «Mulțumesc, m-ați scăpat de ședința cu părinții. Scuze pentru deranj».”

Deși bărbatul a fost identificat, acesta nu a fost nici măcar amendat. Polițiștii spun că îl înțeleg perfect, pentru că știu și ei ce înseamnă să te duci la o ședință cu părinții. ”Ne-a spus și că era seara lui de bere, în care iese cu băieții, am înțeles că nu putea să își irosească acel timp prețios pentru birocrații școlare. Ar fi un gest de cruzime din partea noastră să-l amendăm”, spune polițistul care s-a ocupat de caz.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
27 octombrie 2016 17:06
Citește mai mult despre: bomba scoala

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult