Directorul Tarom ia foarte în serios recomandările de distanțate socială. El a anunțat că a găsit metoda ideală prin care compania aeriană să înjumătățească locurile puse la dispoziția clienților: se vor alterna zborile de avioane pline cu cele de avioane goale.

avion_in_aer.jpg ”Ar fi fost greu să decidem care din locurile unui avion să fie folosite și care nu, plus că oamenii probabil nu le-ar fi respectat, așa că mai bine zboară alternativ un avion plin, apoi unul gol și tot așa. Prin ideea asta ingenioasă, care-mi aparține, ne asigurăm că jumătate din locuri sunt goale”, s-a lăudat azi directorul de la Tarom.

Acesta a adaugat cu nu va face nicio concesie de la planul său. ”În avioanele care zboară goale nu vor exista nici măcar piloți, ca să fiu cât se poate de clar”, a precizat directorul. ”Pentru că trebuie să-i protejăm și pe ei, nu doar pe călători. Plus că, oricum, dacă nu sunt călători în avion, n-are niciun sens să stea piloții în el.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 28.05.2020 14:02 Monden

National Cinematografic