Distracţie de miliardar. Ion Ţiriac s-a plimbat prin oraş cu o sanie trasă de săraci

Ion Ţiriac a profitat de zăpada de afară şi s-a delectat cu o plimbare cu sania. Fiind miliardar, el nu s-a complicat cu cai sau alte forme de tracţiune, ci pur şi simplu a înhămat nişte săraci, care au povestea lor: “Săracii mi i-a făcut cadou un amic, un nobil din Bavaria. I-a capturat pe Valea Oltului, i-a ţinut la el la castel, dar s-au înmulţit şi mi-a dat şi mie câţiva. Nu l-am refuzat, deşi am şi eu zeci de mii de săraci pe-aici”, a spus miliardarul.

Ţiriac a făcut turul parcurilor din Capitală şi când săracii nu trăgeau suficient de tare îi mai îndemna cu biciul, “pentru că altfel n-ascultă, dacă ar fi după ei ar sta de pomană, ca toţi ceilalţi săraci”, declară Ţiriac. din marile lui distracţii a fost să râdă de săracii care aşteptau autobuzul sau troleul în staţie. Ţiriac spune că nu înţelege de ce toţi românii spun că a venit “iadul alb”, când pentru el zăpada a fost o feerie.

Miliardarul nu a uitat săracii care l-au tras cu sania şi din când în când a oprit şi le-a dat zahăr şi i-a mângâiat pe bot, iar săracii au fornăit de plăcere.

Scris de Ionut
27 februarie 2018 17:02
Citește mai mult despre: sanie tiriac zapada

Alte articole

Vezi mai mult