Distracţii regale! Prinţul Charles vine iar în România ca să alerge iobagi cu flinta

Pentru că mai are de așteptat încă vreo câțiva ani până se urcă pe tronul Marii Britanii, prințul Charles își petrece timpul apelând la distracții specifice marii nobilimi. În această toamnă, de exemplu, va reveni în România pentru a alerga iobagii cu flinta pe moșia sa de la Viscri.

„Alteța sa apreciază foarte mult țara noastră pentru că oferă o serie de libertăți medievale care nu se mai regăsesc în statele occidentale. În Anglia, dacă ar face așa ceva pe domeniul de la Buckingham ar putea fi considerat rasist și riscă să omoare din greșeală amantele regale care se ascund prin tufișuri”, a declarat o sursă apropiată casei regale.

Pentru acest hatâr prințul va folosi flinta personală, primită cadou de la regele Iordaniei, dar și o carabină Winchester, cu care străbunicul său, George al V-lea, vâna negri în Tanzania. Fundația Prințului Charles luptă de mai bine de două decenii pentru conservarea satelor săsești tradiționale din Transilvania, în unele dintre ele reușind reintroducerea pedepsei cu spânzurătoarea.

Scris de Ef
13 septembrie 2019 10:09
Citește mai mult despre: printul charles

Alte articole

Vezi mai mult