Veşti proaste pentru DJ-ul Salvatore Ganacci, care şi-a câştigat cele 15 minute de faimă punând o manea la Neversea! Acesta a fost pur şi simplu umilit de formaţia Limp Bizkit, care a pus nu una, ci 17 manele întregi pe scena Electric Castle.

limbizkit.jpg
"Mi se pare incredibil ce au făcut. Sigur, Salvatore ăla va fi mereu un deschizător de drumuri, dar el n-a făcut mare lucru, doar a pus o manea veche de la Adi Minune şi a apăsat nişte butoane. Fred Durst şi trupa lui au venit cu manelele proprii, le-au cântat live, şi n-a fost una, au fost 15, plus două bisuri", spune Decebal Popescu, un fan în extaz.

"De mic copil îmi plac manelele celor de la Limp Bizkit. Nu ironic, nu 'la un chef', chiar îmi plac. E adevărat, nu mă aşteptam să le aud la genul ăsta de festival", adaugă Geani zis Babuşcă, bişniţar de bilete.

Printre manelele interpretate de Limp Bizkit la Electric Castle se numără Nookie, Rollin', ceva cover Rage Against the Machine şi Jumătate tu, jumătate eu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 19.07.2019 19:16 Monden

National Cinematografic