Salvatore Ganacci, DJ-ul care a mixat o manea la Neversea, a fost oprit în trafic de poliţişti în judeţul Dolj, pentru că mergea pe un drum naţional cu o căruţă nesemnalizată, plină cu fier vechi fără documente de provenienţă, dar şi cu sute de kg de viniluri pe care Ganacci spunea că le duce la reciclat.dj_manea_neversea.jpg

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal şi au dispus confiscarea atelajului, însă Ganacci a protestat ferm: “Să moară mama mea dacă mai mixez vreun fier, mânca-ţ-aş gura ta, domn şef, dă-mi o amendă dar lasă-mi căruţa, să dea boala-n copiii mei, că n-am cu ce să ajung la Untold”, se arată în procesul verbal întocmit.

Pentru că poliţiştii au fost neînduplecaţi, lucrurile s-au complicat. De sub fiare a apărut o femeie, posibil şi ea DJ, care a început să arunce cu pui de DJ spre poliţişti, apoi şi-a pus poalele în cap şi a început să urle un remix de vreo 45 de minute, pe o frecvenţă care risca să le spargă timpanele.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Wednesday, 10.07.2019 19:54 Monden

National Cinematografic