DN1, sufocat cu maşini. Zeci de mii de bărbaţi fug pe unde apucă, să scape de Valentine’s Day

Fugiţi, vine urgia! Zeci de mii de bărbaţi s-au urcat în maşini şi au zbughit-o unde au văzut cu ochii, creând ambuteiaje pe DN1, îngroziţi că Valentine’s Day i-ar putea prinde în oraş, unde sunt în pericol să fie supuşi la umilinţe şi să fie şantajaţi să dea bani pe diverse tâmpenii, precum flori, lumânări parfumate sau ieşiri costisitoare la restaurante „simpatice”.

Spre deosebire de alte weekenduri, pe maşinile care se întind pe zeci de kilometri între Comarnic şi Braşov nu se văd obişnuitele schiuri. Bărbaţii au plecat direct de la muncă, aşa cum erau, fără să spună unde se duc. Mai suspect e şi faptul că şoferii nu par nervoşi, ci par chiar fericiţi că stau în traficul infernal, pentru că alternativa ar fi mult mai groaznică: pupici, inimioare şi alte scârboşenii.

„Nici nu mi-am făcut bagaj. O periuţă de dinţi şi o pastă găsesc şi la benzinărie. O să-mi cumpăr nişte haine, dacă chiar am nevoie, că e mai ieftin decât cât m-ar costa un Valentine’s. Şi oricum pot să stau lejer şi 3-4 zile cu hainele de pe mine. Când mă întorc, ce-o să-mi facă? Că doar n-o să mă omoare! Tot eu aduc banii în casă”, explică Decebal Popescu, unul din norocoşii care au avut inspiraţia să se refugieze în faţa nenorocirii numite Valentine’s Day.

Scris de Ionut
12 februarie 2016 16:02
Citește mai mult despre: aglomeratie disperare DN1 Valentine's Day

Alte articole

Vezi mai mult