Doar cu puterea minții! Dan Puric a vindecat un om de cretinism

Cunoscutul profet Dan Puric a reușit una din nenumăratele sale minuni în cadrul unei conferințe ținute la Arad. Acesta a reușit să vindece de cretinism pe unul din miile de oameni veniți să-i asculte predicile.

„Când m-am dus la conferință eram cretin de-a dreptul. Abia înțelegeam un text scris, credeam în Biblie, horoscop și Antena 3, și eram extrem de frustrat că la locul meu de muncă nu sunt director. După ce l-am ascultat pe Dan Puric vreo două ore mi-am dat seama că se poate și mai rău și că ar fi bine să fac ceva cu viața mea. Primul pas a fost să ies de la conferința lui Puric”, a declarat Bogdan Stamate, fost cretin.

Acesta spune că îi mulțumește lui Dan Puric pentru că i-a arătat calea cea dreaptă și că speră ca acesta să-și continue conferințele prin țară pentru a vindeca cât mai mulți oameni. „Știu că sunt o mulțime de oameni bolnavi în România, de cancer, de inimă, de TBC, dar adevărata molimă este cretinismul. Pe acești oameni nu-i bagă nimeni în seamnă, nimeni nu știe durerea lor. În afară de Dan Puric”, a mai spus Stamate.

Scris de Ef
2 iulie 2014 15:07
Citește mai mult despre: Dan Puric

Alte articole

Vezi mai mult