Doar regățenii fac implant de păr! În Ardeal se face implant de prun

E la modă printre bărbații din Vechiul Regat să meargă în Turcia (Vechiul Imperiu Otoman) la o clinică specială să-și facă implant de păr, gestul acesta ridicându-le un pic nivelul de stimă de sine și alinând depresia. De partea cealaltă a Carpațior însă, ardelenii râd cu gura până la urechi de amărâții ăștia și spun că singurul implant care contează e ăla de prun.

„No binie mă, țâcilor, cum să faci implant de păr, dic bețaș ochii, vai ghe capul vostru. Păi vrei implantu, faci de prun, să reziste peste veacuri cum am rezistat noi maghiarilor, austriecilor și tuturor grofilor, cum a rezistat Gorulul lui Horea și Stejaul lui Avrămuț”, a declarat un cunoscut somelier și frizer din Zalău.

Acesta a ținut să atragă atenția că metoda ardeleanscă de implant este dovedită de veacuri, nu degeaba locuitorilor din Apuseni li se zice moți, de la moț, și nu chei, de la chelie. Principalul avantaj al implantului de prun este că atunci când te tunzi poți să pui și de-o țuică, iar când dai cu mâna prin cap să-ți faci freza nu pică mătreață ci prune.

Scris de Ef
30 septembrie 2019 17:09
Citește mai mult despre: prun

Alte articole

Vezi mai mult