Doctorii sunt îngrijorați: Șerban Huidu tot nu simte umorul

Medicii de la Spitalului Universitar din Innsbruk au vorbit despre refacerea cârcotașului după accident: se pare că Huidu și-a revenit aproape total, își mișcă membrele, vorbește foarte mult și este capabil să înțeleagă propoziții simple, dar nu are simțul umorului cum nu-l avea nici înainte de accident.

Faptul că Șerban este incapabil să spună o poantă bună, sau măcar cu un oarecare haz, este o mare îngrijorare pentru medici. Medicul care îl tratează, dr. Friedrich Peter Omstrumf, a declarat pentru TNR: „Domnul Huidu se încăpățânează să ne spună foarte multe bancuri, și toate proaste. Mie personal mi-a stricat deja buna dispoziție de câteva ori, că mi-e și silă să mai intru la el… Se crede amuzant, și nu putem să facem nimic pentru asta.”

Până să fie informat despre proverbiala lipsă de umor a starului nostru TV, dr. Omstrumf era foarte îngrijorat: „Când l-am trezit din comă, s-a uitat la asistente și le-a zis ceva de genul „Baby girls, dance!” Râdea de unul singur… Vă dați seama ce silă mi s-a făcut! Era ajunul Revelionului, mergeam și eu acasă, să mă distrez… Vă rog să mă credeți că mi s-a făcut așa o silă că l-am băgat la loc în comă până după sărbători.””

Scris de TNR
4 ianuarie 2011 17:01

Alte articole

Vezi mai mult