Doctorul Ciomu a creat panică pe o plajă de nudişti, după ce a scos cuţitul ca să-şi taie salam

Cunoscutul tăietor de penisuri Naum Ciomu a băgat spaima în nudiştii de pe o plajă din Mamaia, după ce a scos un banal cuţit, ca să-şi taie salam pentru un sandviş. Un martor, aflat încă sub impactul evenimentelor, povesteşte cele întâmplate. “La început nu mi-am dat seama cine e, dar după ce şi-a întins cearşaful lângă al meu, l-am recunoscut de la televizor. De frică, penisul a început să-mi tremure violent, probabil a primit un semnal de la creier”, spune Denis P., cel care l-a identificat pe Ciomu.

Bărbatul a dat de veste tuturor în legătură cu pericolul iminent de pe plajă. “Iniţial, am încercat să nu fug şi să mă calmez, dar, când şi-a scos cuţitul, atunci m-am pierdut cu firea. Era să fac în pantaloni şi nici măcar nu-i aveam pe mine. Am ţipat la toţi să fugă care încotro, să se salveze. Unii n-au avut putere să fugă şi şi-au îngropat penisurile în nisip, ca struţul”, povesteşte Denis P.

Rămas aproape singur pe plajă, doctorul Ciomu se dezvinovăţeşte. “N-am vrut, dom’le, să le tai penisurile, am vrut doar să-mi tai o felie de salam, să-mi pun în sandviş. Oricum la mulţi nici n-aveam ce tăia, îmi trebuia un bisturiu foarte fin, pe care nu-l aveam la mine. Dacă era Cabral pe plajă, poate m-ar fi tentat, dar aşa, am preferat să-mi mănânc sandvişul în linişte”, a declarat acesta.

Autor: Luchian Abel

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
16 august 2013 09:08

Alte articole

Vezi mai mult