Dodon se retrage din politică și va rămâne doar solist la Carla`s Dreams

Încep să apară efectele alegerilor din Republica Moldova. Învins categoric de Maia Sandu, comunistul Igor Dodon a decis să lase politica și să rămână la ceea ce se pricepe el mai bine, adică să cânte ca solist în trupa Carla`s Dreams. Dodon dezvăluie astfel oficial identitatea solistului, un așa-zis mister de fapt cunoscut de toată lumea care îl cunoaște pe Dodon.

”Doar un comunist școlit la cercul raional de muzică poate interpreta melodii în acest fel. Acolo a început Igor Dodon cariera sa”, explică Decebal Popescu, critic muzical. Declarația lui Dodon face lumină și în privința obsesiei lui de a se picta pe față în timpul tuturor aparițiilor publice și mai ales pe scenă, la concerte.

”Normal că o persoană care ziua îl pupă în cur pe Putin pe la Moscova încearcă să-și ascundă identitatea. Fanilor Carla`s Dreams le-ar fi greu să accepte că ei îl adoră pe unul din cei mai mari comuniști în viață, un slugoi al rușilor”, spune Decebal Popescu.

Sute de fani au înțeles acum și de ce solistul de la Carla`s Dreams are vocea aia de moldovean cu accent de rusofon kaghebist. Și persoanele din anturajul solistului, care nu știau că el e de fapt Igor Dodon, au avut acum o revelație: ”Deci de-asta făcea el spume la gură când cineva făcea ceva ce nu-i convenea. Mentalitate de bolșevic stalinist”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
13 iulie 2021 08:13
Citește mai mult despre: alegeri carlas dreams dodon Republica Moldova

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult