Puține lucruri mai dăinuie atâția ani ca prietenia sinceră ce-i leagă pe Cristi și Andrei, doi bărbați din București care au ajuns atât de prieteni că sunt de-a dreptul inseparabili. „Sunt ca o halbă cu două toarte”, exclamă entuziasmați prietenii acestora, care-i cunosc îndeaproape.

doibetivi.jpg

De-aceea când merg la băut știu că doar împreună sunt mai puternici, și un om puternic poate să bea și mai mult. Alții care nu se sprijină unii pe alții cad lați pe sub mese și nu mai pot turna în ei. Dar inseparabilii stau spate în spate și beau responsabili până îi dă cârciumarul afară, că trebuie să spele pe jos.

Util este și când se duc împreună acasă, pentru că au aceeași poveste pentru soții: „Am stat la birou, ne-a ținut șeful peste program și ne-au prins femeile de la curățenie, că se făcea curățenie în clădire, și de-aia mirosim a spirt, că a dat femeia de serviciu peste noi când spăla geamurile”.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Eftimie | Friday, 17.08.2018 20:23 Monden

National Cinematografic