Doi hipsteri au rămas cu bărbile încâlcite după ce au băut din aceeaşi bere artizanală

Accident teribil pe-o terasă fără scaune din Cluj. Doi hipsteri s-au repezit în același timp spre un pahar cu bere artizanală și, pe fondul vitezei excesive, și-au ciocnit în plin bărbile generoase. În urma impactului, cele două bărbi au rămas încâlcite – dar măcar paharul de bere artizanală a rămas în picioare, nerăsturnat, spre evidenta ușurare a celor prezenți pe terasă.

Imediat, un al treilea hipster a încercat să-i ajute pe cei doi să-și descâlcească bărbile, dar a eșuat lamentabil: nu doar că nu le-a descâlcit bărbile, dar a și sfârșit cu barba încălcită între celelalte două. Ulterior, niciun alt hipster nu s-a mai apropiat de zona incidentului, așa că a fost chemată descarcerarea.

Astfel, la fața locului a sosit un echipaj SMURD, care s-a chinuit mai bine de 2 ore să descâlcească cele trei bărbi, însă fără succes. Așa că, neavând încotro, cei de la descarcerare au luat cea mai dureroasă decizie posibilă: au scos foarfeca și au tăiat fără milă bărbile încâlcite, eliberându-i pe cei trei oropsiți.

În prezent, cei trei hipsteri rămași fără barbă sunt în spital, unde un psiholog evaluează cât de puternică e trauma prin care au trecut. Evaluarea decurge însă greu, pentru că hipsterii stau cu capul ascuns sub perne și nu comunică, rușinați probabil de modul banal în care arată acum.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
24 iunie 2019 18:24
Citește mai mult despre: hipster

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult