Industria de apă caldă ar putea fi zguduită din temelii de acest nou start-up bucureștean care promite că va produce o variantă proprie de apă caldă, mult mai bună, în loturi mici. Datorită avansurilor tehnologiei un kit de făcut apă caldă acasă este destul de ieftin și ușor de găsit. 

apa_calda_artizanala.jpg

„Producem câțiva litri pe zi și-l distribuim câtorva prieteni și apropiați din bloc. Deocamdată încă experimentăm cu diverse temperaturi. Ce garantăm e că folosim apă naturală, de osmoză, nu prostia aia cu chimicale de la RADET”, a povestit Felix Ianculescu, unul din co-propietarii afacerii. 

Tinerii spun că bussinesul merge bine și chiar se gândesc să extindă și în blocul vecin în primele luni ale anului viitor. Specialiștii în apă caldă spun că apa caldă artizanală are o aromă deosebită și spală mai bine decât apa industrială ce se găsește în comerț, care nu e făcută cu atâta dragoste și pasiune ca cea din micile afaceri.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 30.12.2019 20:04 Monden

National Cinematografic