Doi români, amendați de poliție că n-aveau mască in timp ce jefuiau un bancomat

Ghinion teribil pentru doi concetățeni care tocmai montau un exploziv artizanal pe un bancomat în vederea jefuirii acestuia. O patrulă de polițiști care trecea prin zonă i-a observat și i-a amendat pe amândoi pentru că nu purtau mască, în condițiile în care ea este obligatorie și în spațiile deschise.

Aceștia au protestat și au refuzat să semneze procesul verbal, pretinzând că de fapt fac sport în aer liber și încearcă să ridice de pe jos, cu forțe proprii, un bancomat întreg. „Ne-am uitat la Bani Negri, serialul HBO cu ăia doi fraieri care glumesc să facă un jaf și dup-aia se trezesc că chiar trebuie să-l facă și-am crezut că noi ne vom descurca mai bine”, a oftat unul din cei amendați.

Incidentul nu s-a terminat cu bine pentru cei doi, pentru că polițiștii au fost neînduplecați și chiar au aplicat amenda pentru nepurtarea măștii. Iar prin bancomat nu erau prea mulți bani, că intraseră salariile și a fost golit de oameni, au găsit doar câteva hârtii de 10 lei și mai multe bonuri de masă.

Polițiștii i-au amendat și pentru că hoții au scos din bancomat și au atins bani cash, igorând recomandările OMS: ”Trebuie să se potolească și să treacă pe clonări de carduri”, spun polițiștii.

Polițiștii au adăugat c-ar trebui modificată legea. Cei care vor să jefuiască un bancomat să prezinte un test Covid negativ, prelevat cu maxim 3 zile înainte de jaf. De asemenea, hoții să nu mai jefuiască bancomate după orele 23:00, sau măcar să prezinte o declarație pe proprie răspundere, că au nevoie de bani pentru medicamente.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

22 noiembrie 2020 13:03

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult