Doi români au furat o lebădă împăiată de la Muzeul de Istorie Naturală din Viena

Ţara noastră are din nou probleme de imagine din cauza românilor plecaţi să muncească în străinătate. Doi conaţionali de-ai noştri stabiliţi la Viena au furat o lebădă împăiată de la Muzeul de Istorie Naturală şi au încercat să o mănânce.

Din păcate pentru ei, când au tăiat-o şi-au dat seama că n-au din ce să facă grătar. În loc de carne, lebăda avea pe sub fulgi paie, cu care românii, ca să nu iasă de tot în pierdere, şi-au hrănit caii împreună cu care locuiesc în cochetul lor apartament din cartierul Simmering.

„Ne-a zis paznicul care a alergat după noi că lebăda e împăiată, dar noi am înţeles «împănată». Vă daţi seama că muream de poftă. Am început să fugim şi mai repede. Abia aşteptam să ajungem acasă şi s-o frigem”, a povestit Antonio Moroşanu, aflat acum în custodia poliţiei din Viena.

Antonie şi complicele lui au intrat în Muzeul de Istorie Naturală în plină zi, odată cu turiştii. Ce n-au observat însă paznicii e că românii s-au furişat într-o dioramă, după care şi-au dat jos hainele de pe ei şi au luat postura unor oameni preistorici. Se pare că întregul tablou nu i s-a părut ciudat nimănui, deşi unul dintre exponate ţinea doi fazani într-o mână, în timp ce cu cealaltă îi făcea semn tovarăşului său din pleistocen să nu care cumva să se mişte.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
23 septembrie 2011 07:02

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult