Doi tineri îndrăgostiţi au închiriat statul Liechtenstein pentru o noapte romantică

Speriaţi de preţurile mari pentru o cameră într-un hotel de patru stele din Paris sau Venezia, doi tineri îndrăgostiţi au ales varianta mult mai ieftină: închirierea statului Liechtenstein pentru o noapte. “Închiriez stat european, curat, liniştit, privelişte spectaculoasă. Maxim 4 persoane. Detalii la adresa contact@liechtenstein.com”, sună anunţul prin care cei doi tineri au aflat că statul Liechtenstein este oferit spre închiriere.

Tinerii spun că oferta de închirierea a statului Liechtenstein este foarte bună, pe piaţă fiind foarte puţine ţări pe care le poţi închiria cu totul la un preţ atât de bun. O demonstrează şi faptul că următoarea dată disponibilă pentru închirierea statului Liechtenstein este abia în martie 2012.

Singurul regret al celor doi îndrăgostiţi este că nu pot să închirieze Liechtensteinul pentru o vacanţă alături de familiile lor. “Ne-ar fi plăcut să închiriem statul Liechtenstein pentru o vacanţă alături de familii, însă din păcate avem o familie numeroasă, mult peste posibilităţile de cazare ale Liechtensteinului”, au oftat turiştii.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
25 noiembrie 2011 17:22

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult