Doi turişti, găsiţi de Salvamont în Retezat: “Din păcate nu se mai poate face nimic, sunt căsătoriţi”

Deznodământ tragic pentru un cuplu de turişti români descoperiţi de Salvamont în Retezat. Aceştia sunt căsătoriţi şi pentru ei chiar nu se mai poate face nimic, cei doi fiind într-o narcolepsie a pasiunii care i-a băgat în depresie inclusiv pe salvamontiştii care au intervenit să-i salveze.

“Cei doi iresponsabili au fost uşor de găsit, pentru că se certau şi ţipau unul la altul. De fapt, am primit sesizarea de la nişte turişti cazaţi într-o cabană, care nu puteau să doarmă din cauza urletelor. Am stat de vorbă cu ei, i-am rugat să se mai gândească, eventual să divorţeze, dar fără rezultat. Am oprit operaţiunile de resuscitare socială şi i-am lăsat acolo”, explică Decebal Popescu, salvamontistul care a găsit cuplul trist.

Salvamontiştii îi găsiseră într-o râpă, unde căzuseră după ce se luaseră la bătaie, pentru ea îi reproşa că stă numai cu altele şi el că e o incapabilă. Cei de la salvamont spun că nu ştiu ce-a fost în capul celor doi când au urcat pe munte, dar mai ales când au decis să se căsătorească, pentru că efectiv cei doi nu aveau nimic în comun şi se vedea că se urăsc.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
23 martie 2017 14:16
Citește mai mult despre: casatorie cuplu Salvamont

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult