Doliu în lumea cinematografiei. Cristi Puiu a anunțat că mai face un film!

Tristețe fără margini în studiourile cinematografice din toată lumea, după ce cunoscutul regizor Cristi Puiu a anunțat că are de gând să mai facă un film. Sute de producători, actori, cameramani și oameni de la efectele speciale sunt în lacrimi, pentru că toți sperau că Cristi Puiu se va opri.

”Chiar e nevoie de încă un film românesc? Nu suntem deja suficient de amărâți? Ăla e inconștient? Mă bagă în depresie numai ideea că va apărea alt film cu avorturi, cu securiști, cu abuzuri, cu români primitivi. Nu se poate, ăsta trebuie oprit. Mi-e rușine că sunt regizor”, spune Ridley Scott.

Și actorii români sunt înmărmuriți. ”Fmm, Cristi! Dacă face un film sigur mă cheamă să joc în el”, a exclamat Andi Vasluianu, care e sătul să joace în filme cu parastase, cu femei cu căciuli de vulpe argintie și cu certuri în bucătărie.

Singurul care s-a bucurat a fost Marian Râlea. Se zvonește că regizorul Cristi Puiu vrea să filmeze o ședință de asociație de locatari de 8 ore, pe care s-o dea așa, netăiată. Evident Marian Râlea vrea rolul administratorului.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

Scris de Ionut
29 octombrie 2020 08:45
Citește mai mult despre: Cristi Puiu doliu film oroare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult