Doliu în lumea modei! A murit Karl Lagerfeld, cunoscut în Piaţa Obor ca Kang Laongfeng

E o zi neagră pentru pasionaţii de fashion din întreaga lume! Astăzi, 19 februarie 2019, s-a înregistrat decesul marelui designer Karl Lagerfeld, cel cunoscut în Piaţa Obor sub pseudonimul Kang Laongfeng.

„Karl Lagerfeld cine? Aaa, Kang Laongfeng! Sunt răvăşită. Aveam două perechi de şlapi cu puf de la Kang Laongfeng, erau şlapii mei preferaţi”, declară, cu lacrimi în ochi, Doina Marin, gospodină din sectorul 2 al Capitalei.

„Nu-mi vine să cred că l-am pierdut pe Kang Laongfeng. Poşetele lui erau cele mai căutate, rivalizând doar cu mărci precum Hulo Goss şi Christiar Dion. Până şi doamnei prim-ministru i-am vândut o gentuţă Kang Laongfeng, din piele de crocovinilin cu cristale Smarovski. Era sărbătoare când venea în port un nou container cu ultimele creaţii ale lui Kang Laongfeng”, spune Vali, proprietarul unui stand cu poşete.

În memoria lui Kang Laongfeng, reprezentanţii mai multor case de modă din Obor, printre care Guggi şi Arnami, au trimis coroane de flori artificiale şi un bax de aprinzătoare de aragaz la 4 lei.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
19 februarie 2019 17:37
Citește mai mult despre: fashion karl lagerfeld moda Obor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult