Dominique Strauss Kahn a agresat sexual o elevă de la Jean Monnet

Fostul șef al FMI se afla în incinta liceului pentru a-și vizita o iubită de la a 10-a B. Când să se îndrepte spre ieșire, însă, Strauss Kahn a avut ghinionul să intre gol pușcă într-o sală de clasă în care o elevă își punea cărțile și caietele în ghiozdan, deoarece tocmai terminase orele și voia să plece acasă.

Din acest punct, relatările se bat cap în cap. Eleva susține că a fost violată, în timp ce Dominique Strauss Kahn spune că a avut consimțământul ei. De partea fostului șef al FMI sunt și ceilalți elevi ai liceului Jean Monnet, care povestesc că Oana, presupusa victimă a violului, avea o pasiune mai veche pentru economistul francez.

„Când a auzit astă vară că Strauss Kahn a agresat sexual o cameristă de culoare, Oana a început să pufnească prin clasă și să vorbească singură, a fost foarte geloasă în acea perioadă”, ne-a spus o colegă a presupusei victime. „Trebuie să știți că domnul Strauss Kahn este foarte simpatizat la noi în clasă, deoarece este un tip de gașcă și arată bine. În plus, pentru că are doar 62 de ani, este apropiat ca vârstă de repetenții liceului, cu care mai iese uneori la bere.”

Strauss Kahn neagă acuzațiile de viol și spune că totul e o înscenare pusă la cale de rivalul lui politic, Nicholas Sarkozy. “Eu sunt un tip foarte corect și nu mi-am înșelat niciodată soția cu o femeie care nu voia să facă sex cu mine. Cum aș putea să fiu capabil de viol?”

Fostul șef al FMI a spus că Sarkozy este un tip cu o moralitate mult mai îndoielnică, deoarece plătește pentru sex. “Am văzut multe femei ieșind din dormitorul lui cu 300 de euro. Se pare că le dă acești bani pentru a le convinge să plece acasă. Nu mai spun că, după două săptămâni, femeile sunt tot acolo.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
5 decembrie 2011 07:07

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult