Dorian Popa și-a făcut implant de urechi ca să arate ca Cheluțu

Asta înseamnă să iubești câinii! Dorian Popa a apelat la chirurgia estetică pentru a semăna și mai mult cu cățelul lui, celebrul Cheluțu din melodia cu Înoată, Cheluțu. Dorian Popa și-a făcut un implant de urechi de buldog francez și acum poți să juri că are pedigree! Operația a venit la pachet cu câteva injecții cu acid hialuronic în tâmple, ca să nu se observe locul unde au fost capsate urechile de buldog.

”Am avut emoții, pentru că una din urechi nu se ridica, ci stătea bleagă. Am intervenit imediat și am reușit s-o face să se ridice, pentru că altfel implantul ar fi eșuat”, spune medicul Decebal Popescu, cel care i-a implantat urechile de buldog lui Dorian Popa.

Acum că are patru urechi, Dorian Popa spune că aude mult mai bine, dar din păcate tot nu are ureche muzicală și cântă ca un afon. Cu toate astea, Dorian speră că va fi lăsat să intre cu Cheluțu în restaurante și hoteluri. ”Cheluțu a observat că am și eu urechi ca el și s-a bucurat, ne-am lins unul pe altul și ne-am mirosit la fund. Cred că pentru Cheluțu e important, acum e convins că eu sunt tatăl lui natural, nu adoptiv”, spune Dorian Popa.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
6 decembrie 2022 18:43
Citește mai mult despre: Cheluțu dorian popa implant urechi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult