Cineva trebuia să se sesizeze! În urma unui telefon "anonim", câteva mii de mineri au părăsit căldura din subteran, şi-au luat sticlele de spirt la ei şi au pornit spre Bucureşti, ca să dea ţurţurii jos. Nu se cunoaşte destinaţia precisă, dar minerii spun că vor merge "pe undeva pe la Universitate, că ştim bine zona, am mai fost pe-acolo de câteva ori".mineri_turturi.jpg

Minerii ar fi aflat de la un misterios Ion că în Bucureşti sunt ţurţuri subversivi, care vor să vândă ţara. Cea mai mare ură o au pe ţurţurii de la sediile corporaţiilor.

"Golanii ăia, hipsterii, ce fac? Pozează ţurţurii şi-i pun pe Facebook, în loc să-i dea jos? Trebuie să venim noi din Valea Jiului, să le facem treaba? Păi nu merită să le dăm şi lor câteva cozi de topor pe spinare?", spune Robert Acrişor, miner.

Din fericire, minerii au făcut greşeala de a se urca într-un tren personal şi vor ajunge cel mai probabil prin martie, când ţurţurii se vor topi. Minerii nu sunt descurajaţi de această posibilitate: "Nu contează când ajungem, totul e să batem ceva şi să distrugem. Nu degeaba noi cei din valea Jiului suntem supranumiţi vasluienii Ardealului.", a mai spus Robert Acrişor.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Wednesday, 20.01.2016 20:20 Monden

National Cinematografic