This website uses cookies. By continuing your navigation you agree with their use.

Asta înseamnă să crezi cu adevărat! Un preot care deja suna prin bloc ca să intre cu Crăciunul peste enoriași a avut o surpriză neplăcută. Unul din locatari, care nu era acasă, uitase să lase în cutia poștală un plic cu suma cuvenită Bisericii cu această ocazie.popa_jandarmi_boboteaza.jpg

În consecință, preotul și cei doi cântăreți au forțat ușa după o scurtă rugăciune, au pătruns în apartament și au confiscat câteva obiecte, ca să recupereze paguba. ”Au spart ușa cu un topor. Au zis să tac din gură, că nu e topor, e tijă de sfințire cu tăiș și să fac 400 de mătănii”, explică Mioara Papuc, vecină care a asistat la scenă.

Preotul se plânge că în casa omului n-ar fi găsit suficient ca să-și recupereze paguba: ”Cred că avea păcate foarte mari și primise canonul sărăciei. Am luat doar 10.000 de euro cash și niște bijuterii de aur. I-am lăsat televizorul, să poată să se uite la Trinitas. Ne pare rău că a trebuit să spargem ușa. Măcar să fi lăsat la un vecin banii. Pentru că noi am venit după bani! Sincer, am și uitat să-i sfințim casa. Dar ne întoarcem de Bobotează”, spune preotul.

Scris de Ionut | Sunday, 17.12.2017 07:50 Monden

National Cinematografic