Dovada că credinţa face minuni. Un preot a reuşit să deschidă uşa unui credincios care nu era acasă

Asta înseamnă să crezi cu adevărat! Un preot care deja suna prin bloc ca să intre cu Crăciunul peste enoriași a avut o surpriză neplăcută. Unul din locatari, care nu era acasă, uitase să lase în cutia poștală un plic cu suma cuvenită Bisericii cu această ocazie.

În consecință, preotul și cei doi cântăreți au forțat ușa după o scurtă rugăciune, au pătruns în apartament și au confiscat câteva obiecte, ca să recupereze paguba. ”Au spart ușa cu un topor. Au zis să tac din gură, că nu e topor, e tijă de sfințire cu tăiș și să fac 400 de mătănii”, explică Mioara Papuc, vecină care a asistat la scenă.

Preotul se plânge că în casa omului n-ar fi găsit suficient ca să-și recupereze paguba: ”Cred că avea păcate foarte mari și primise canonul sărăciei. Am luat doar 10.000 de euro cash și niște bijuterii de aur. I-am lăsat televizorul, să poată să se uite la Trinitas. Ne pare rău că a trebuit să spargem ușa. Măcar să fi lăsat la un vecin banii. Pentru că noi am venit după bani! Sincer, am și uitat să-i sfințim casa. Dar ne întoarcem de Bobotează”, spune preotul.

Scris de Ionut
17 decembrie 2017 08:12
Citește mai mult despre: bloc Craciun preot

Alte articole

Vezi mai mult