Dovada că se poate! Cu banii strânşi în câteva luni de videochat, o tânără a cumpărat Oltchimul

Ieşim din criză? Potrivit unor surse din presa locală, o tânără de 23 de ani dintr-un sat de lângă Râmnicu Vâlcea ar fi cumpărat combinatul Oltchim cu banii strânşi în circa jumătate de an de videochat.

Tânăra afaceristă spune că şi-a dorit de mică să aibă propriul ei combinat chimic. “Cum aveau fetele de bani gata din liceu, ştiţi voi. Dar n-aş fi reuşit niciodată să cumpăr Oltchimul pe un salariu de vânzătoare sau chelneriţă. Cel mult fabrica de fibre sintetice din Vaslui, sau ce a rămas din ea.”

De când se dezbracă pe chaturi XXX frecventate de americani generoşi, vâlceanca spune că îşi permite în sfârşit micile mofturi care fac viaţa mai frumoasă. “Fac videochat de vreo cinci luni. Pusesem banii deoparte cu grijă, dar cu o seară înainte m-am răsfăţat şi eu şi am construit o autostradă. Evident, aveam mari emoţii înaintea licitaţiei: dacă vine iar Dan Diaconescu cu o ofertă mai bună?”

“N-am de gând să mă las pe tânjeală”, adaugă, plină de entuziasm, noua patroană Oltchim. “Dacă mă ţin de videochat încă două-trei luni, poate reuşesc să-i cumpăr şi mamei ceva de ziua ei: măcar jumate din Romplumb Baia Mare.”

Scris de Vasile
23 iunie 2014 09:06

Alte articole

Vezi mai mult