Deși la intrarea în sediul poliției asistentele TV au declarat în cor că nu știu de ce au fost chemate, ulterior s-a stabilit, fără dubii, că absolut toate au ajuns acolo pentru că sunt curve. De exemplu, multe dintre ele au început să se dezbrace imediat ce au ajuns în încăperea pentru interogatoriu, crezând că sunt în camera unui client generos.

asistente_tv_cancan.jpg ”Da, știu că pare greu de crezut, dar asistentele TV interogate ieri au făcut sex pe bani”, spune purtătorul de cuvânt al poliției. ”Cum ar veni, sunt curve! Nu doar că au început să se dezbrace, dar asupra lor s-au găsit și zeci de boli venerice a căror proveniență nu au putut s-o justifice în fața anchetatorilor. Au luat bolile, însă au refuzat să spună de la cine.”

Interogarea curvelor afectează cel mai tare tabloidele autohtone, cele care practic se hrănesc din promovarea acestor curve – numite uneori, eufemistic, asistente TV sau prostituate. În semn de protest față de acțiunea poliției, absolut toate tabloidele au decis ca în următoarele numere să nu existe nici o poză, ci doar texte scrise.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Calin | Friday, 06.02.2015 10:50 Monden

National Cinematografic