Dovadă de curaj! Inspirați de “No pants day”, cocalarii organizează “No lanț day”

Trendurile cretine continuă să ia cu asalt România! După celebrul “No pants day”, în care 1000 de tineri curajoși (dintre care 997 doar și-au dat check-in pe Facebook, fără să vină) și-au expus picioarele păroase la metrou, cocalarii vor și ei să fie în rândul lumii. Astfel, aceștia vor organiza „No lanț day”, un eveniment în cadrul căruia vor ieși pe stradă fără binecunoscutele podoabe de neam prost la gât.

„Am văzut evenimentul ăsta cu fără pantaloni și întâi am vrut să-l facem și noi, că avem ce arăta: chiloți de firmă, mușchi lucrați la sală, picioare epilate, nu ca păroșii ăia”, spune Manuel Rotaru, inițiatorul evenimentului.

„Da’ n-am vrut să-i copiem, că noi suntem originali și la idei, nu numai la trening. Așa ne-am gândit că o zi fără lanțuri, cruci și ghiuluri ar arăta cu adevărat cine-s boșii la curaj”, a mai adăugat acesta.

Spre deosebire de evenimentul inițial, cel al cocalarilor nu va avea loc la metrou. „Nu vrem să mergem la metrou, ca toți săracii, așa că vom organiza evenimentul lângă BMW-urile împrumutate de la părinți. Eu deja am anunțat pe Facebook că vin, abia aștept să nu vin”, spune Manuel Rotaru.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
14 ianuarie 2015 00:45
Citește mai mult despre: chiloti cocalari lanturi pantaloni

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult