Dovada supremă de iubire. În loc să meargă beat acasă de 8 Martie, un bărbat va dormi la prieteni

Cine spune că bărbaţii nu sunt capabili de gesturi romantice? Un român pregăteşte pentru diseară ceva care ar înduioşa inclusiv o inimă de piatră. Marian Coltea va pleca de la muncă direct la băut, dar în loc să se ducă beat acasă şi să vomite în hol, ca de obicei, şi-a aranjat deja să doarmă la un prieten.

Marian i-a trimis soţiei un SMS, nu pentru că n-ar avea curaj s-o sune, ci pentru că n-a vrut s-o deranjeze. Acesta e textul: “Iubito! Ştii cum e când vin beat noaptea târziu, împuţit din cârciumă, şi trag de tine să facem sex, deşi ştiu şi eu foarte bine că nu mi se scoală? De 8 Martie îţi ofer cea mai mare bucurie: absenţa mea. Dorm altundeva, ne vedem mâine”, i-a scris Marian soţiei.

Deşi aranjase să doarmă la un coleg, Paul, până la urmă Marian se pare că va dormi la altcineva, o fată, Andreea, pe care a cunoscut-o mai demult într-o delegaţie. Dar e convins că soţia va înţelege, pentru că femeile sunt solidare între ele şi mai ales de 8 Martie nu şi-ar face una alteia o mizerie gen furat bărbatul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
8 martie 2016 16:03
Citește mai mult despre: 8 martie bere betiv romantic

Alte articole

Vezi mai mult