Dr. House explică de ce vine în România: ”Vreau să-l cunosc pe Dr. Ponta, singurul mai bun ca mine”

Concertul actorului Hugh Laurie în România este așteptat cu înfrigurare de fani, care abia așteaptă să-l vadă pe viu pe interpretul îndrăgitului dr. House din serialul cu același nume. Curiozitatea și nerăbdarea este și de cealaltă parte, Laurie declarând că abia așteaptă să ajungă în România să-l cunoască pe celebrul dr. Ponta.

”În cele 7 sezoane de House am făcut lucruri ieșite din comun, vindecări aproape miraculoase iar nenumărați colegi sau adversari s-au minunat de calitățile personajului interpretat de mine. Ba chiar a fost o perioadă când am fost suspendat din funcție. Am auzit că personajul dr. Ponta este mult mai bun, n-a fost suspendat deloc deși a făcut tot felul de falsuri și năzdrăvănii”, a declarat Hugh Laurie.

Și Victor Ponta s-a arătat bucuros de viitoarea întâlnire cu omologul său imaginar, precizând pentru presă că a jucat în câteva episoade din House MD, cele care au avut audiența mai mare.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
2 aprilie 2014 09:04

Alte articole

Vezi mai mult