Dragnea: Ca să nu mai ziceţi că PSD vrea să fure pilonul 2 de pensii, mutăm banii în pilonul 4 şi îl furăm pe ăla

Putem sta liniştiţi: liderul PSD a tranşat definitiv problema pensiilor private! Ca să nu mai bombănim că PSD ar intenţiona să şutească banii din pilonul II de pensii, Dragnea a anunţat că va ordona Guvernului să înfiinţeze pilonul IV, în care vor fi vărsaţi cu grijă banii înainte să fie luaţi cu jula.

„Nu înţeleg de ce ţineţi atât de mult la pilonul II, dar dacă-l vreţi neapărat, spălaţi-vă pe cap cu el”, a declarat Liviu Dragnea, zâmbind ştrengăreşte, cu un pai în gură.

„Înainte de asta vom transfera contribuţiile voastre într-un pilon nou-nouţ, iar cu ăla vechi faceţi ce vreţi, n-aveţi decât să-l luaţi cu voi la festivalurile voastre de muzică uşoară sau unde dumnezeu mai merg tinerii în ziua de azi. Şi gata, să nu mai aud că hîr, că mîr, că PSD vrea să ia banii din pilonul II.”

Singurele probleme care trebuie rezolvate înainte ca planul lui Dragnea să fie pus în mişcare sunt cele diplomatice, întrucât pilonul IV ar urma să fie înfiinţat direct în Brazilia, transmit surse din partidul de guvernământ.

Scris de Vasile
25 august 2017 16:37
Citește mai mult despre: Dragnea pensii pilonul 2 PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult