Dragnea chiar vrea să preia toată puterea! PSD pregăteşte o ordonanţă ca să meargă el la Eurovision

Infractorul condamnat definitiv Liviu Dragnea profită de o scăpare a regulamentului Eurovision și vrea să reprezinte el în 2018 țara noastră în binecunoscutul concurs. Pentru că regulamentul nu interzice prezența infractorilor – cum e cazul cu funcția de premier, de exemplu – Dragnea și-a pus sluga de la Palatul Victoria să dea o ordonață de urgență prin care el să devină automat reprezentantul României la Eurovision.

”Pentru că pot”, a fost răspunsul arogant al lui Dragnea când a fost întrebat de reporteri de ce vrea la Eurovision. ”Și, să fim serioși, dacă țara noastră i-a trimis acolo pe Mihai Trăistariu sau Dan Bittman, nu văd de ce eu nu m-aș duce. Nu uitați, eu am fost într-o formație de muzică în facultate și, dacă nu mă luam cu furatul, poate aș fi ajuns un cântăreț celebru. Dar nu mă plâng, că mi-e bine și așa cum sunt.”

Liviu Dragnea nu va merge însă singur la Eurovision, ci alături de mai mulți fani PSD. Floricia Dansatoarea va face duet cu Dragnea, în timp ce în spatele lor, pe scenă, va fi amplasat un cor de sprgători de semințe, aleși dintre cei mai fideli votanți PSD. ”Mai trebuie doar să găsim destui votanți pesediști care să aibă și dinți în gură și echipa va fi completă”, a anunțat un apropiat al infractorului din Teleorman.

Dacă infractorul condamnat definitiv Liviu Dragnea nu va fura prezența la Eurovision, câștigătorul ar trebui să fie, indiscutabil, Dorel Giurgiu, acest om uluitor de talentat. Nu fi pesedist și hai să-l trimitem împreună pe Dorel la Eurovision! Pentru că merită!

Scris de Calin
5 februarie 2018 18:02
Citește mai mult despre: Dragnea Eurovision

Alte articole

Vezi mai mult