Dragnea, dezastru după dezastru. Aseară i-a luat Mazăre Insula Belina la zaruri!

Continuă săptămâna proastă pentru infractorul Liviu Dragnea. Plictisindu-se în celulă, a decis să facă o partidă de barbut cu colegul său de la Rahova, Radu Mazăre, numai că a pierdut și Insula Belina, după ce Mazăre a dat un 6-5 și el un 3-2. De furie, Dragnea a chemat gardianul și i-a făcut plângere penală lui Mazăre.

Dragnea îl acuză pe Mazăre că a avut zaruri măsluite: ”Sunt înconjurat de hoți peste tot! Parcă aș fi în Congresul PSD!”, a spus Dragnea. Fostul lider a cerut să-și ia revanșa cu alte zaruri, dar a dat un 4-2 și Mazăre un 6-6, așa că Dragnea a pierdut și o vilă, spre disperarea acestuia.

”Urla atât de tare, că am crezut că și-o ia din nou, ca la dușuri”, au spus ceilalți pârnăiași cu care Dragnea e încarcerat. Până la urmă, Dragnea a cerut să fie mutat singur în celulă, pentru propria sa protecție: ”Dacă mai stau mult cu Mazăre, risc să pierd și ferma de porci, ca să nu mai zic că am acțiunile Tel Drum în chiloți și poate mi le fură noaptea interlopul ăsta”, a spus Dragnea.

Fostul primar al Constanței a preluat deja în această dimineață administrarea insulei, mai mulți malgași fiind văzuți în zonă cărând bambus, trestii și amenajând umbrele și șezlonguri. Primul indiciu că Mazăre a preluat puterea în insulă a fost taxa de intrare și prețul la cafea care a crescut de trei ori în timp ce băutura a devenit de cinci ori mai proastă decât pe malul celălalt.

Scris de Ionut
29 mai 2019 08:05

Articole asemanătoare

Vezi mai mult