S-a făcut alb la față! Liviu Dragnea a răbufnit în timpul ședinței de judecată în care procurorii DNA au cerut 7 ani și jumătate cu executare. ”Păi eu n-am bani să-mi xeroxez dosarul și ei vor să mă oblige să stau atâta amar de timp prin țări străine, în hoteluri, să n-am și eu rostul meu?”, acuză Dragnea.dragnea_hotel_costarica.jpg

Șeful PSD spune că pedeapsa e foarte dură și se teme că va trebui să-și cumpere ceva în Costa Rica, măcar o vilă, pentru că efectiv ”nu rentează să stai atâta în hotel. Și mai e și perioada de după cei 7 ani, de reabilitare. Mă bagă în faliment. Ce să fac, să vând Tel Drum? E bătaie de joc”, a mai spus Dragnea.

O altă variantă luată în calcul de liderul comuniștilor ar fi să se combine mai mulți pesediști corupți, precum Dragnea, și să-și cumpere un hotel în Costa Rica, să execute toți pedeapsa la domiciliu: ”Ne mai facem un grătar în curtea hotelului, mai o mămăligă la ceaun, mă mai duc la pescuit, poate prind ceva și pun pe grătar, că nu poți să stai doar pe room service 7 ani”, susține Dragnea.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Wednesday, 16.05.2018 06:53 Monden

National Cinematografic