"Puneţi-vă mai repede nişte dinţi şi hai, că avem treabă!" Într-o postare pe Facebook, liderul PSD Liviu Dragnea şi-a anunţat cu bucurie alegătorii că anul acesta România are o producţie record de floarea-soarelui.

recordfloare.jpg
"Ne-a ieşit atâta sămânţă la hectar încât, dacă nu ne mobilizăm, va fi nevoie să aducem gherţoi şi melteni din Vietnam ca să le putem crănţăni pe toate. Proteze, implanturi, orice, numai să avem cel puţin două măsele fiecare, ca să putem face faţă acestui proiect colosal!", a avertizat Dragnea, care şi-a reparat recent dantura în Israel, special pentru acest moment de glorie al naţiunii române.

Pentru a ţine pasul cu noile evoluţii pe piaţa sâmburilor comestibili, partidul de guvernământ a prevăzut de urgenţă construcţia a 4 noi fabrici de hârtie, pentru cornete, şi a mai multor stadioane noi unde va fi măcinat între fălci puhoiul de seminţe.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 20.10.2017 18:45 Monden

National Cinematografic