"Puneţi-vă mai repede nişte dinţi şi hai, că avem treabă!" Într-o postare pe Facebook, liderul PSD Liviu Dragnea şi-a anunţat cu bucurie alegătorii că anul acesta România are o producţie record de floarea-soarelui.

recordfloare.jpg
"Ne-a ieşit atâta sămânţă la hectar încât, dacă nu ne mobilizăm, va fi nevoie să aducem gherţoi şi melteni din Vietnam ca să le putem crănţăni pe toate. Proteze, implanturi, orice, numai să avem cel puţin două măsele fiecare, ca să putem face faţă acestui proiect colosal!", a avertizat Dragnea, care şi-a reparat recent dantura în Israel, special pentru acest moment de glorie al naţiunii române.

Pentru a ţine pasul cu noile evoluţii pe piaţa sâmburilor comestibili, partidul de guvernământ a prevăzut de urgenţă construcţia a 4 noi fabrici de hârtie, pentru cornete, şi a mai multor stadioane noi unde va fi măcinat între fălci puhoiul de seminţe.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 20.10.2017 18:45 Monden

National Cinematografic