După ce că i se urează toată ziua muie, de nici la furat nu se mai poate concentra, Liviu Dragnea o mai are zilele astea pe cap și pe Viorica Dăncilă. Aflată în vacanță, ea îl sună obsesiv pe Dragnea, să-l întrebe tot felul de mărunțișuri: ce să mănânce, până la ce oră are voie în oraș, dacă are voie la baie sau cum se deschide o ușa de la cameră cu cartela.

dragnea stresat.jpg Și Dragnea nu prea are încotro, chiar trebuie să-i răspundă de fiecare dată Vioricăi la telefon, că altfel aceasta riscă să facă tot felul de tâmpenii. De exemplu, când Dragnea nu i-a răspuns într-o seară la telefon, Viorica a acționat după propria sa minte și a ajuns să se cace în lift, spre oroarea celorlalți turiști cazați în hotel. Mai ales că unii dintre ei se aflau în lift cu ea când s-a întâmplat.

Dragnea a încercat și să trimită niște consilieri să petreacă vacanța alături de Dăncilă, ca să-i mai spună din când în când ce trebuie să facă, dar toți au refuzat. Toți au spus că preferă se fie demiși și să ajungă să spele toalete decât să ajungă în vacanță alături de Viorica Dăncilă.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Calin | Tuesday, 07.08.2018 13:54 Monden

National Cinematografic