Dragobetele, serbat tradițional și la Poli! Un student lansează cover-ul „Cum mă eu nimeni nu mă va”

Românii sunt gata să arate și azi că-și respectă tradițiile pe bază de prosteli siropoase și dulcegării infantile. De Dragobete, pentru mulți iubirea nu ține cont de vârstă, domeniu de activitate sau inexistența partenerilor. Un caz impresionant e cel al lui Valerică Orbete, un student politehnist gata să-și declare într-un mod inedit sentimentele pentru persoana pe care o iubește mai mereu când e lăsat singur în camera de cămin, eventual și cu un computer la-ndemâna dreaptă.

Mai exact, Valerică va lansa o piesă cover după Delia: „Cum mă eu nimeni nu mă va”. Artistul de la Poli spune că mesajul, rescris de el, îl reprezintă, fiind inspirat din cazuri reale și destul de dese: „Eu sunt un băiat retras – de regulă în baie, dacă e plin de colegi în cameră. Sunt mai discret, nu-mi place să-mi afișez iubirea în public, pe birou sau pe covor, cum fac alții, nu dau nume. Piesa asta mă impresionează de-mi dau lacrimile de fiecare dată, ba uneori chiar și din ochi. Dacă aș fi la filo, aș putea-o numi un crez, o mărturisire a profesiunii de credință a artistului”, spune Valerică ștergându-se pe mâini, cu picioarele tremurând după o repetiție ce pare să-l fi epuizat.

Colegii de cămin confirmă pasiunea polistului pentru muzică și mai ales pentru această melodie: „De fiecare dată când treci pe culoar îl auzi făcând vocalize în cameră. Are o tehnică specială, se concentrează mai ales pe „a” și „î”, dar nu neglijează nici „m”-ul. Și-a mai încercat el norocul și-n trecut, tot cu cover-uri – „Dragostea se face-n maxim unu” sau „Da, mână, sunt bleagă”. Dar se pare că de data asta piesa îi vine ca o mănușă de latex, sigur va avea lipici la public”, confirmă colegii lui Valerică.

Scris de Harald
24 februarie 2016 15:02
Citește mai mult despre: cover Dragobete muzica Politehnica sex studenti

Alte articole

Vezi mai mult