Drăgușanca are doctorat la Academia Militară, că n-au avut să-i dea rest într-o seară

Dacă cineva îndrăznește să verifice câți din colegii generalului Ciucă și-au luat doctoratul la fel ca el, fără să treacă pe la școală sau copiind cu nerușinare din altele plagiate mai bine, s-ar putea să aibă o problemă. Ca orice instituție de învățământ superior din România, și Academia Militară a dat doctorate ca pe pufuleți, la cine s-a nimerit.

Ca dovadă, în plin scandal despre plagiatul jenant al prim-ministrului, cunoscuta vedetă mondenă Bianca Drăgușanu a comentat și ea pe subiect, spunând că Ciucă a fost cam prost dacă a copiat de la cineva pentru un doctorat. „Eu am fost acolo într-o seară la o conferință pe teme academice cu mai mulți generali și, la plecare, nu mai aveau bani mărunți prin buzunare așa că mi-au dat un doctorat”, a povestit vedeta la emisiunea „Secrete Mondene” de pe Kanal D.

Drăgușanca spune că e foarte mândă de doctoratul ei de la Academia Militară și că, din când în când, îl scoate din dulap și se îmbracă în general. „Am doar cascheta de general și o jachetă, așa că în loc de pantaloni folosesc doar niște chiloți și un bici. Ca doctor în știițe ale armatei știu toate comenzile: culcat, marș, aport, prezentați arm’ și să trăiți”, a spus Bianca.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
19 ianuarie 2022 16:13
Citește mai mult despre: academia militara bianca dragusanu doctorat

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult