Bianca Drăgușanu spune că așa de tare ca acum nu s-a plictisit niciodată în cei aproape 50 de ani ai săi. Ea și-a făcut un recensământ al ultimelor săptămâni și a descoperit un adevăr extrem de trist: nu doar că nu s-a mai despărțit de nimeni de vreo lună, dar nici nu prea mai are de cine s-o facă.

bianca_dragusanu_abatuta.jpg Vedeta se plânge că abia dacă-i mai calcă pragul casei doi-trei bărbați pe noapte. ”Înțeleg starea de urgență până la un punct, dar am și eu urgențele mele, la care statul nu se prea gândește”, acuză Bianca. ”Nu zic să se renunțe complet la izolare și la statul acasă, dar măcar pe bărbați să-i lase să iasă noaptea din case.”

După ce că are o medie de doi-trei bărbați pe noapte, uneori se întâmplă să aibă și ghinion. ”Nu de puține ori s-a întâmplat ca doi din cei trei bărbați să fie polițistul și jandarmul care patrulează prin cartierul meu. Și, sinceră să fiu, pe ăștia nici n-ar trebui să-i număr, că se bagă doar la bartere”, s-a plâns Bianca Drăgușanu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 08.04.2020 15:37 Monden

National Cinematografic