Drama Alexandrei Stan, surclasată! Pe blogul lui Tudor Chirilă se lăcrimează în continuare mai mult

Deşi a fost cel mai mediatizat subiect din ultimele zile, bătaia încasată de Alexandra Stan de la impresar păleşte în faţa blogului lui Tudor Chirilă când vine vorba de smuls lacrimile românilor. Din punct de vedere statistic, drama Alexandrei Stan este efectiv surclasată de postările lacrimogene pe care Tudor Chirilă le face pe blogul personal.

“Aici e vorba de cifre seci. Procentul celor care lăcrimează când citesc un articol postat pe blogul lui Tudor Chirilă este de 100%, în timp ce situaţia Alexandrei Stan smulge lacrimile a doar 70% dintre românii care află ce a păţit cântăreaţa. Ori impresarul nu a bătut-o destul de bine, ori Alexandra Stan nu a fost suficient de credibilă când şi-a povestit drama, cert e că undeva s-a greşit”, sună părerea reputatului sociolog Decebal Popescu.

Acesta a adăugat că e oricum puţin probabil ca vreun eveniment să reuşească vreodată să smulgă mai multe lacrimi decât blogul lui Tudor Chirilă. “O postare de genul «Sunt doar o mână de porumbei albi care pentru o fracţiune de secundă oferă speranţă pentru ca mai apoi să dispară cu tot cu fâlfâit de aripi pe cerul întunecat al incertitudinii» e greu de crezut că va fi bătută vreodată”, crede sociologul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
19 iunie 2013 21:02

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult