Dramă! Când credea că nu se poate mai rău, un şomer şi-a găsit de lucru în presă

Credeai că ai ajuns la fundul sacului? Înseamnă că n-ai auzit povestea lui Robert Acrişor! Bucureşteanul în vârstă de 37 de ani îşi petrecuse o bună parte din viaţă în şomaj, dar soarta i-a dat încă o dată peste nas: în urmă cu câteva luni a obţinut un post de redactor la ziar.

Marea greşeală a lui Acrişor, spun apropiaţii săi, a fost că a călcat pragul unui târg de joburi. “Acolo umblă tot felul de escroci, care încearcă să te atragă să scrii la gazetă!”, l-a avertizat un prieten. Cu toate acestea, bărbatul s-a dus la târg şi, crezând că semnează o petiţie pentru închiderea unei televiziuni, s-a programat la un interviu pentru un post în presă.

“În primă fază nu mi-am dat seama unde am ajuns, credeam că o să fac videochat sau măcar prostituţie şi eram destul de optimist”, mărturiseşte Acrişor. “Pe urmă am văzut că ne pun să scriem articole, să traducem din Daily Mail… Aoleu, mi-am spus – sunt la ziar.”

“Cu toate acestea, n-am plecat din prima. Mi se părea că nu e aşa rău. Sigur, nu primeam niciun leu, dar măcar nu mai stăteam acasă toată ziua”, adaugă jurnalistul cu lacrimi în ochi. “Ce să vezi? Aia era perioada de probă. După două săptămâni m-au felicitat şi m-au făcut redactor în toată regula. De atunci vine zilnic şeful şi mă roagă să-l împrumut cu un milion, sau măcar cu ţigări.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
26 mai 2015 16:05

Alte articole

Vezi mai mult