Dramă la Vaslui! După 20 de ani de căsătorie, au aflat că nu sunt fraţi

Aproape de nunta de argint, soţii Ghiocel şi Rodica Asimionesei din Vaslui au avut parte de o lovitură cruntă din partea sorţii! În urma unui test ADN, cei doi au aflat că nu sunt fraţi, o veste sumbră care riscă să despartă trainicul cuplu şi, mai mult, să le atragă priviri dezaprobatoare din partea vecinilor.

“Am aflat din întâmplare că nevastă-mea nu mi-e soră”, se plânge soţul, “după ce au fost nişte violuri prin sat şi ne-au căutat pe amândoi la ADN. Nu numai că nu suntem fraţi buni, nu suntem nici măcar veri primari, ci doar de gradul doi! E aproape ca şi cum am fi provenit din familii cu totul diferite. Am încercat să păstrăm secretul, dar ştiţi cum umblă vorba prin sat.”

Mai mult, soarta le-a dăruit vasluienilor ne-incestuoşi doi copii sănătoşi şi inteligenţi. “Acum am înţeles şi de ce au ieşit pruncii aşa. Credeam pur şi simplu că ne-a bătut dumnezeu pentru vreo greşeală din tinereţe. Suntem stigmatizaţi, lumea se fereşte de noi şi ne bârfeşte de când s-a aflat că nu suntem nici pe departe un cuplu normal, frate şi soră, ca toată lumea.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
1 august 2013 07:28

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult