Drama lui Botezatu: “Aş vrea un copil cu iubita mea, dar ea nu are vagin”

Cătălin Botezatu a destăinuit unei publicaţii mondene motivele pentru care, în ultima vreme, este tot mai deprimat şi mai trist. Astfel, se pare că designerul de modă îşi doreşte foarte mult un copil cu actuala iubită. Din păcate acest lucru este imposibil, întrucât iubita lui Botezatu nu are nici vagin nici uter.

“Am fost la cei mai reputaţi doctori pentru a rezolva această problemă. Nu vreau să spun că nu sunt profesionişti sau altceva, dar majoritatea nu au găsit o soluţie pentru problema mea. Unii, mai obraznici, au propus o operaţie de schimbare de sex pentru iubita mea”, a povestit Cătălin Botezatu.

Până acum Bote a fost la mai multe clinici de fertilitate pentru a rezolva această problemă. Totuşi, apropiaţi ai acestuia spun că, în ciuda discuţiilor cu mai mulţi medici, designerul nu are încă o idee clară despre cum se fac copiii. “Deşi toată lumea ştie că i-a adus barza, Bote crede că pe el l-a adus nenea”, a spus un apropiat al lui Cătălin.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
21 aprilie 2013 12:04

Alte articole

Vezi mai mult