Dramă! O şoferiţă a rămas în pană de benzină încercând să efectueze o parcare laterală

O şoferiţă din Bucureşti a rămas în cunoscuta pană a prostului, în încerarea de a efectua o banală parcare laterală. Aceasta a vrut să-şi aşeze maşina, un Smart, între o dubă şi o Dacie, aflate la 30 de metri una de cealaltă. “Am văzut-o de la balcon. Prima oară am crezut că face intenţionat, dar, după vreo 20 de minute, mi-am dat seama că habar n-are să parcheze. Mi-am chemat toţi prietenii, am urmărit-o ore întregi, am rămas fără baterie la aparatul de filmat”, spune un martor.

Femeia a sperat până la ultima picătură de benzină că va reuşi să parcheze, în zadar însă. “Am dat cu spatele, ca să potrivesc maşina, apoi, când am înaintat, am ieşit în stradă, în plin trafic, cu greu am reuşit să mă întorc. Pur şi simplu nu reuşeam să nimeresc, spaţiul era strâmt, în 30 de metri nu ai loc de manevră, trebuie să ai un simţ al unghiurilor dezvoltat. Când s-a aprins beculeţul de la benzină, m-am panicat de tot”, spune şoferiţa.

Soţul acesteia spune că s-a săturat. “E a nu ştiu câta oară când face asta, în ciuda faptului că am dus Smart-ul la service, să-i reducă la maxim dimensiunile. Practic, tot salariul meu se duce pe benzină, cred că am să intentez divorţ, altfel ajung falit”, se plânge bărbatul.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Luchian
6 noiembrie 2013 10:11

Alte articole

Vezi mai mult