Dramă pentru Taraf TV! Toţi maneliştii se duc în seara asta la ProTV, Antena 1 şi Kanal D

Cea mai cunoscută rezervaţie de manelişti din ţară, canalul Taraf TV, s-a depopulat masiv în perioada sărbătorilor. Specimenele cunoscute drept manelişti au părăsit ţarcul Taraf TV, pentru a-şi exersa sunetele enervante în cadrul programelor speciale de revelion pregătite de ProTV, Antena 1 sau Kanal D.

„Trădare!”, urlă Manuel Rotaru, producător Taraf TV. „An de an se întâmplă la fel, îi promovăm insistent zi de zi, iar de Revelion pleacă la televiziunile cu cea mai mare audienţă, unde primesc foarte mulţi bani ca să cânte în programele lor de revelion. Noi cu ce mai umplem acum programul de revelion? Doar nu o să dăm muzică clasică, Doamne iartă-mă!”

Reputatul analist media Decebal Popescu atrage atenţia că diseară nu va exista post TV care să nu aibă manelişti în programul de revelion. „Dacă nu aveţi de gând să vă petreceţi seara uitându-vă la Mezzo TV, nu aveţi nici o şansă să scăpaţi de manele, toate posturile le vor difuza. Dotaţi-vă din timp cu pungi pentru vomitat, să nu aveţi surprize neplăcute!”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
31 decembrie 2013 12:12

Alte articole

Vezi mai mult